Mister Mailman

Kämpa dig genom det charmiga grannskapet för att bli den som först levererar alla brev till rätt adresser. I sällskapsspelet Mister Mailman är du brevbäraren som ska kämpa mot låsta dörrar, arga hundar och felaktiga adresslappar för att få all post att komma fram i tid. Du kämpar mot andra brevbärare som också vill avsluta sin utdelningsrunda först. Du kan välja att springa, cykla eller även ta en taxi om det behövs. Inga sätt är otillåtna när du behöver komma fram, och allt som räknas är slutresultatet. Kasta tärningen och påbörja ditt nya yrkesliv. Du har ingen tid att förlora.

Roligt för hela familjen

Mister Mailman är ett nöje för hela familjen och något som kan uppskattas av alla åldrar. Spelet, som skapats av tillverkaren GamebrotherZ, rekommenderas från sju år. Du kan spela Mister Mailman med mellan två och fyra spelare. Spelet har en väldigt låg svårighetsgrad, och handlar istället om en blandning av tur och skicklighet för att du ska besegra de andra spelarna. Det är även ett spel som yngre barn klarar av att spela själva utan föräldrarnas medverkan om det skulle behövas, eller något för de vuxna att ta fram på kvällen när barnen har lagt sig.

Spelets regler

Spelet är väldigt enkelt att förstå sig på. Alla spelare representerar en brevbärare var, och ska ta sig runt med de brev som måste delas ut. Spelandet sker på ett spelbräde som placeras på ett bord där alla spelare har tillgång till det. Varje spelare får 27 brev som måste delas ut, och det är den som först avslutar sin runda som vinner. Under spelets gång kommer varje spelare att få olika instruktioner och händelser genom vilka spelpjäsen flyttas på spelbrädet. Instruktionerna kan stå på brädet eller komma på ett instruktionskort. Det kan innebära både hjälp och hinder på vägen mot att avsluta uppdraget. Må bäste brevbärare vinna!